Bruce Willis zet zijn oldtimers te koop

Bruce Willis in zijn oldtimerOp 25 oktober wordt door het Britse veilinghuis Bonhams (de Amerikaanse afdeling) de jaarlijkse Classic California Sale gehouden. Dit is een speciale veiling en dit jaar wordt een aantal klassieke auto’s van filmster Bruce Willis te koop aangeboden. De Classic California Sale wordt gehouden in het Petersen Automotive Museum in Los Angeles.

De auto’s van Bruce Willis zijn zeer divers. Zo is er bijvoorbeeld een typische Amerikaanse muscle car, de Shelby Mustang GT 500 Convertible (uit 1968). Maar ook onder de hamer gaat een Chevrolet Corvette Convertible (uit 1957) en een Pontiac Firebird 400 Convertible (ook uit 1968 net als de GT 500). De vraagprijzen van de auto’s lopen zeer uiteen van minimaal 30.000,- dollar voor de Firebird 400 tot een geschatte verkoopprijs van 175.000,- dollar voor de Shelby Mustang GT 500.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *