Euro Racing Show in Luxemburg

In Luxemburg vindt op 21, 22 en 23 oktober, net als voorgaande jaren, de Euro Racing Show plaats. Dit traditionele evenement geeft een exclusief kijkje in de wereld van de autosport en de motorsport. Alle disciplines op zowel twee als vier wielen zijn aanwezig zoals Formule 1, WRC, Prototypes, GT, MotoGP en WTCC. Diverse racebolides, motoren, karts, trucks en dragsters zijn allemaal live te zien in een speciaal uitgezette zone die de opgekomen bezoekers een warm welkom moeten brengen.

De Classic Car Show bestaat uit nostalgische en bijzondere modellen die ons laten terugdenken aan vroeger tijden. Diverse unieke modellen staan tentoongesteld, zowel op het gebied van autosport, motorracen en straatmodellen.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *