Onderdelendag Jaguar Daimler Club Holland in Druten 2008

Onderdelendag van de Jaguar Daimler Club Holland 2007Op zondag van 10.30 uur tot 16.00 uur vindt weer de grote jaarlijkse Onderdelendag plaats van de Jaguar Daimler Club Holland. Inmiddels is dit evenement, volgens de organisatie, uitgegroeid tot één van de belangrijkste dagen op de kalender van liefhebbers van Jaguars, Daimlers en aanverwante spullen.

Als gastmerk zal dit jaar de Aston Martin Owners Club Nederland acte de presence geven met een aantal van hun auto’s uit de jaren vijftig.

Zowel bedrijven als ook particulieren zullen hun nieuwe en gebruikte onderdelen en klassieke auto’s aanbieden. Ook kun je deze dag aankopen doen in de vorm van boeken, miniatuurauto’s, poetsmiddelen, oldtimerreizen, kunst en kleding. Ook is er een foto-expositie en worden er films uit die tijd vertoond.

De lokatie is net als vorig jaar het Active World Complex, Klepperheide 17, te 6651 KM Druten, gelegen in het land van Maas en Waal.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *