Zesde East Side Run bij molen in Bathmen

De East Side Run wordt gehouden op het terrein achter de molen, aan de Molenweg bij Bathmen. Het evenement vindt voor de 6e keer plaats en is speciaal voor liefhebbers van klassieke Amerikaanse auto’s / Oldtimers. De organisatie is in handen van de USA classic-, custom car & bikeclub East-Side Rollerz.

Naast het bekijken van oude auto’s is er ook een braderie en een draaimolen + springkussen voor de kinderen. De toegang tot de feesttent is gratis, voor de entree tot het evenemententerrein overdag moet twee euro worden betaald. Op zondag 10 augustus zal een jury vanaf 12.00 uur een rondgang maken langs alle deelnemende auto’s. Vanaf 16.00 uur worden de prijzen uitgereikt. De auto’s zijn zaterdag vanaf 10.00 uur te bezichtigen. Ze staan op het zogenoemde show ’n shine-gedeelte, in het midden van het evenemententerrein. Alle voertuigen maken daarnaast ook nog op zaterdag vanaf 13.00 uur een rondrit van een uur door Deventer zelf.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *