Internationale Zomer Oldtimerbeurs Automobielen – Autotron

Internationale Zomer Oldtimerbeurs Automobielen Autotron Rosmalen PosterOok deze Zomer weer een Internationale Zomer Oldtimerbeurs Automobielen in het Autotron te Rosmalen. Autotron oldtimerbeurzen zijn komen overwaaien vanuit Engeland en worden al sinds 1973 georganiseerd.

Op de beurs vind je diverse standhouders met auto-onderdelen, documentatie, automobilia, gereedschappen en miniatuur modellen. De oldtimers staan op de binnenplaats en in de open lucht en de meesten zijn te koop. Veel oldtimers zijn tot in het kleinste detail door echte vakmensen gerestaureerd. Maar er zijn natuurlijk ook Oldtimers die nog flink opgeknapt moeten worden.

De Internationale Zomer Oldtimerbeurs is zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2008 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het entree is 10 euro per persoon. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen kun je vinden langs de A59, afrit 50 ’s-Hertogenbosch – Nijmegen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *