15e Oldtimerdag Medemblik 2008

Oldtimerdag in MedemblikIn het historische centrum van Medemblik wordt Zondag 10 augustus 2008 de jaarlijkse Oldtimerdag gehouden. Geheel volgens traditie zal dit evenement vooraf gegaan worden door een rondrit met oldtimers door de omgeving.  Deze oldtimer-rit van ongeveer 35 kilometer zal om 11.00 uur van start gaan.

Let op: maximaal aantal deelnemers al bereikt, inschrijven is dus niet meer mogelijk.

Ondanks dat het zeker niet het grootste evenement op dit gebied is mag het wel een van de meest sfeervolle evenementen worden genoemd door de uitstraling van het knusse centrum van Medemblik. Wanneer u de auto’s en motoren heeft bekeken kunt u zich vast nog even vermaken op de rock & roll markt die in de aangrenzende straten van het evenemententerrein wordt georganiseerd.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *