105 modellen opgesteld op de Soestereng

Het was genieten volgens bezoekers de Soestereng. Er hing een heerlijke nostalgische sfeer rond de diverse oldtimers zoals een zwarte Ford uit de tijd van de zwart-wit film en zeer sportieve MG-sportwagens.

Op de Soestereng stonden zaterdagochtend 105 modellen opgesteld bij de start van de tourtocht van de Vereniging van Automobieltechnici ATC afdeling ’t Sticht. De vereniging vierde het zestigjarig bestaan. Er was een enorme verscheidenheid aan auto’s zoals de heel erg kleine BMW Isetta uit 1959, een grote Amerikaanse Buick Centurion of bijvoorbeeld de Messerschmitt met slechts twee zitplaatsen en ook nog achter elkaar. Het was een bijzondere toertocht en niet alleen voor de deelnemers.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *