Oldtimer-optocht Doe Medemblik en Meer 2008

Oldtimer-optocht als afsluiting van Doe Medemblik en Meer 2008!

Als afsluiting van Doe Medemblik en Meer wil de organisatie een optocht organiseren van oldtimers. Deze oldtimers zullen door de drie gemeentes heen rijden, als verbinding tussen de diverse participerende dorpen. Het evenement is geplanned voor zondag 5 oktober tussen 15.00-17.00. Heeft u een mooie oldtimer en doet u graag mee? Geef u dan op via het mailadres: pedro.annemiek @ quicknet.nl. De startlocatie en route worden in september bekend gemaakt, tenminste als er voldoende aanmeldingen binnen zijn.

Doe Medemblik en Meer is onderdeel van Medemblik en Meer, een samenwerking tussen de gemeenten Medemblik, Andijk en Wervershoof en culturele en toeristische instellingen. Doelen zijn onder meer stimuleren van samenwerking tussen verenigingen en versterken van cultuurhistorisch toerisme. Ander onderdeel is Kijk Medemblik en Meer, een bordenroute door dit deel van West-Friesland.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *