Miles of Mystery – mysterieus rally evenement

Miles of mystery auto rally mysterie misterieStelt u zich voor: Een Rally rijden, maar niet weten waar! Miles of Mystery is een unieke rally voor ondernemers en autoliefhebbers die zich nog graag laten verrassen. Het evenement staat ook in het teken van de BART Foundation, een groot bedrag bij elkaar rijden om ambitieuze mensen met een beperking een kans op een ‘normaal’ leven te bieden.

De ‘Miles of Mystery’ is een rally evenement voor zowel de beginnende als de meer ervaren coureurs met een gemeenschappelijke passie voor bijzondere automobielen. Miles of Mystery start op 1 oktober 2008 ‘ergens’ in Europa en eindigt vier dagen later in Nederland. De rally is uitgezet door Classic Events en loopt langs prachtige wegen en landschappen. Deze avontuurlijke maar zeer toegankelijk rally is een combinatie tussen actief rally rijden, genieten (omgeving en culinair) en veel plezier beleven, dat is de Miles of Mystery.

Rally voor een goed doel

De Miles of Mystery zet zich in voor de Bart Foundation. Dit goede doel wil jonge ambitieuze ‘ondernemers’ met een beperking of ziekte verder helpen. De Bart foundation wordt tijdens de rally vertegenwoordigd door de zus van Bart de Graaff en haar man. Zij zullen onder startnummer 1 in de Porsche 993 van Bart meerijden.

Meedoen aan de rally

Miles of mystery rally evenementJe kunt nog steeds mee doen aan deze rally. Alleen de kosten voor het meedoen zijn niet flauw, namelijk 6.500,- euro. Maar voor dit bedrag kunt u voor twee personen een volledig verzorgd avontuur verwachten. Alles is voor u geregeld. De organisatie zorgt ervoor dat u naar plaats van vertrek wordt gevlogen en dat uw auto daar klaar staat. Overnachtingen op bijzondere locaties, ontbijt, lunches en diners zijn inbegrepen.

Van het bovenstaande bedrag komt 1.500,- euro rechtstreeks ten goede aan de Bart Foundation.

GTO magazine zal meerijden en een reportage maken. Top Speed tv zal beeldmateriaal verzorgen en uitzenden.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u de website bezichtigen via www.milesofmystery.nl of u kunt bellen met 074 – 25 95 105.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *