Oldtimer Fly- & Drive-in in Aviodrome

Oldtimer autos en vliegtuigen in AviodromeBij het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de luchthaven Lelystad vindt een ‘oldtimer Fly- & Drive-in’ plaats. Tijdens dit evenement zijn zowel vliegende als ook rijdende oldtimers uit Nederland en uit de rest van Europa in het luchtvaartpark te zien.

Vaststaat dat een Amerikaanse North American P-51 Mustang-jager uit de Tweede Wereldoorlog de drive-in zal bezoeken, evenals enkele Tiger Moth tweedekkers, Piper Cubs en andere vliegtuigen uit de periode 1930-1960. Ook de Vroege Vogels en de Stichting Fokker Four zijn met diverse historische vliegtuigen aanwezig.

Onder de diverse historische automobielen bij de Oldtimer Fly- & Drive-in zal een DeLorean te bezichtigen zijn (bekend van de speelfilmserie Back to the Future). De oude auto’s en vliegtuigen worden door elkaar op het terrein van de Aviodrome tentoongesteld.

Volgens het themapark is het mogelijk dat er onverwachts historische verrassingen uit het buitenland opdagen, omdat deelnemers tijdens een ‘Fly-in’ niet verplicht zijn zich vooraf aan te melden.

bron: luchtvaartnieuws

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *