Fifties en Sixtiesday 2008 in Mill

Fiftiesday Sixtiesday in Mill met Oldtimers, muziek en veel kramen en helemaal gratisOp zondag 22 juni 2008 zal in Mill (NB) voor de tweede keer de Fifties- en Sixtiesday gehouden worden. Dit jaar nog groter, met nog meer kramen, nog meer muziek en gelukkig nog meer oldtimers dan in 2007. Dit jaar is de Fiftiesday en Sixtiesday te vinden in de Hoogstraat, Kerkstraat en op het gemeentehuisplein. Net als vorig jaar is deze dag uiteraard ook weer gratis toegankelijk.

Tijdens de Fifties en Sixtiesday in Mill herleven bezoekers de jaren van vetkuiven, petticoats, suikerspinnen en popcorn. Hiervoor zorgen vele marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar uit de jaren vijftig en zestig en diverse oldtimers uit die tijd. Zo zijn er al toezeggingen van een aantal Dodge Coronet’s, Buick’s, Chevy’s en Cadillac’s. Bijvoorbeeld een Chevy Suburban en een Dodge Coronet uit de jaren 50. Maar ook komen er wat Youngtimer Volkswagens uit de jaren zestig naar Mill van leden van Air Cooled VW de Peel. Ook zullen er enkele oldtimer motoren en bromfietsen te zien zijn.

Ook is er prima live muziek waarbij niemand stil zal kunnen blijven staan. Zo zijn er optredens van o.a. de Eightball Boppers, Dice Rebels, Orange Blossom Special met een Johnny Cash tribute, Robbie Hooker and the Redlight district en Fish Fever. Voor kinderen zijn er o.a. gratis huifkartochten, een gratis draaimolen uit het verleden en nog vele andere mogelijkheden… allemaal gratis.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *