Oldtimerdating, de nieuwe rage?

Oldtimerdating - de ultieme hot dateCamping Rotterdam heeft dit jaar een geheel nieuw programma onderdeel: Oldtimerdating! Nee, het zijn geen twee oude auto’s die op date gaan samen. En het zijn ook niet specifiek de 65-plussers de even lekker met elkaar op stap gaan. Het gaat hier om de bezitters van een Oldtimer of een klassieke auto die tijdens dit speciale evenement op zoek kunnen gaan naar een partner. Of de mensen zonder bijzondere auto die een bezitter van een Oldtimer aan de haak willen slaan.

Camping Rotterdam 2008 overzicht campingCamping Rotterdam

Camping Rotterdam is een bijzonder en maf Stadsevenement dat al sinds 2003 een groot succes is. Van 31 juli tot en met 3 augustus 2008 is het Noordereiland R’dam weer open voor haar gasten. Eén keer per jaar kun je midden in de stad Rotterdam camperen en genieten van Workshops, muziek, leuke optredens en misschien wel de ware liefde ontmoeten!?

Details oldtimerdating

Op zondag 3 augustus staat Camping Rotterdam vanaf 13.00 uur in het teken van de Oldtimer en de Dating. Op de camping krijg je eerst een korte uitleg over de spelregels en kun je je even goed oriënteren op alle mooie auto’s en potentiële partners. Op basis van de inschrijvingen zoekt de organisatie alvast een aantal ‘dates’ die mogelijk bij elkaar passen. Is er een klik dan kunnen de dates samen een romantische speurtocht rijden door Rotterdam.

Via deze website alvast mijn persoonlijke oproep; leuke dames van 25 tot 30 die in het bezit zijn van een oude Ford Mustang…. stuur mij een bericht!

Voor geïnteresseerden, ga naar www.campingrotterdam.nl voor meer informatie of om je in te schrijven.

Camping Rotterdam sfeer foto van 2007 Foto van optreden tijdens Camping Rotterdam

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *