6e Zederikse Oldtimerdag

Zederikse Oldtimerdag 2007 ZederikdagenSamen met motormuseum Lexmond, de historische tractorenvereniging “de Lange Slag” en een aantal enthousiaste Zederikse ondernemers en vele vrijwilligers wordt op zaterdag 14 juni 2008 de 6e Zederikse Oldtimerdag georganiseerd. Tijdens deze dag wordt er een ochtend – en een middag oldtimerrit gereden. Voor deze bijzondere dag worden oude tractoren, auto’s, vrachtauto’s, motoren, bromfietsen en stationaire motoren uitgenodigd.

Auto’s van minimaal 25 jaar oud, antieke tractoren, brommers en oude motoren hebben elk hun eigen route. De tocht loopt voor de oldtimers door het beroemde, schilderachtige, kronkelige rivierenlandschap en dwars door de groene polders van ons “Groene Hart”. Naar verwachting zullen er weer heel wat spectaculaire modellen en zelfs rijdende monumenten tot de stoet behoren.

Er is voor de kinderen een springkussen aanwezig. In de kern zijn er diverse kramen en stands en natuurlijk de terrasjes met alles wat daarbij hoort! Na de oldtimerrit is er een gezellig samenzijn op de Dorpsstraat in Lexmond met als motto ” Kom en proef Zederik!!”

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *