Dit jaar ook een oldtimer tractortoertocht tijdens het jaarlijkse Volksfeest

Buurtschap De Bruil en Omstreken maakt zich momenteel op voor het jaarlijkse Volksfeest dat van vrijdag 31 mei tot en met zondag 1 juni achter café ’t Haantje aan de Stapeldijk wordt gehouden. Touwtrekken, een kinderoptocht en -theater, klootschieten, een oldtimer tractortoertocht en natuurlijk de traditionele volks- en kinderspelen.

Nieuw dit jaar is een oldtimer tractortoertocht op zondag. Voorzitter Wilma Arink van de buurtvereniging De Bruil en Omstreken: ,,We wilden iets nieuws toevoegen aan het programma. Met medewerking van enkele buurtleden is er daarom een toertocht voor oldtimers uitgezet. De belangstelling is goed. Er hebben zich al vijftig deelnemers aangemeld.”

Zondag 1 juni start in Ruurlo om 10 uur de Oldtimer tractor-toertocht, om 10.45 uur begint het Klootschiettoernooi en rond 13 uur het Spätshoppen m.m.v. De Bellenblaozers.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *