All American Wheels 2008

All American Wheels foto vorig jaarOp 14 & 15 juni 2008 zullen “De Peelcruisers” voor de 8e keer hun (Life-Style) festival “All American Wheels” gaan houden. In Asten – Heusden zal “The American Way of Life” weer losbarsten op het terrein aan de Merelweg. De deelnemers en bezoekers zullen in grote getale aanreizen om niets te hoeven missen van de Amerikaanse auto’s, motoren, trucks, diverse demonstraties op het gebied van auto- en motorsport.

En natuurlijk ook weer een niet te missen unieke stuntshow. Dit jaar treden op “The Thunderguys”. Dit stuntteam uit belgië zal een spetterende show gaan brengen. Ze laten zien wat de combinatie van mens, paard en machine samen kunnen bereiken in hun show: “Horses Bikes and Horses”.

Lokatie: Evenemententerrein “Blackbird”, Merelweg te Asten- Heusden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *