18e Oldtimer Lenterit in Culemborg

Lenterit Culemborg oldtimersGastvrij Culemborg is klaar voor ontvangst van een invasie van Oldtimerrijders en kijkers uit het hele land. De organisatie van dit evenement laat weten dat inschrijven niet meer mogelijk is, het is totaal volgeboekt. Dit houdt in dat de Lenterit in Culemborg kan rekenen op een deelname van ruim 300 glimmende Klassiekers en Oldtimers.

De deelnemers kunnen zich vanaf ´s morgens 09:00 uur melden in Culemborg tot uiterlijk 11.00 uur. Om 12 uur vertrekken de oldtimers vanaf de grote markt in Culemborg in rustig tempo voor een tocht door het mooie Betuwse Rivierengebied en de Vijfheerenlanden. Omstreeks 13.30 uur houden ze een gezamenlijke tussenstop. Rond 15.00 uur verwacht de organisatie de eerste klassieke automobielen en oldtimers weer terug in Culemborg.

Ook op deze dag zullen er weer diversen artiesten optreden zoals de boerenkapel “De Pap(k)lepels” uit Culemborg en de Sixtiesband “The Streetrollers”. MRC Model Racing Culemborg geeft s’middags op de Markt om 13.00 uur tot 14.30 uur een demonstratie met bestuurbare modelauto’s.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *