Jaarlijkse Veendam-Leer-Veendam Rally van start

Veendam-Leer-Veendam Rally 2008Op zaterdagmorgen 17 mei werd de Veendam-Leer-Veendam Rally gestart. In de vroege ochtend stond het Museumplein voor het Cultuurcentrum van Beresteyn overvol met zeer fraaie oldtimers uit verschillende landen.

De jaarlijkse rally is bijzonder in trek en dit jaar hadden zich 110 deelnemers ingeschreven om deel te nemen aan de rally. De rally wordt jaarlijks georganiseerd door de Noordelijke Oldtimer Promotie. Het in goede banen leiden is de verantwoordelijkheid van Dick van Dijk uit Veendam en niet te vergeten de vele vrijwilligers. Allen moeten zij zorgen voor een geslaagde en veilige rally.

De route ging vanaf Veendam, via Muntendam, Zuidbroek, Scheemda, Winschoten naar Nieuweschans. Via de oude grensweg ging het richting Bunde, Weener en langs de linkeroever van de rivier de Ems naar Leer. De verzamelplek was in het centrum van Leer op de Denkmalplatz. Onderweg moesten de rallyrijders drie regelmatigheidstrajecten afleggen en op diverse controleposten stempels halen, al dan niet met een verrassingspakket.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *