Rock around the Jukebox Open Air

Rock around the Jukebox Open Air Rosmalen FlyerAl sinds 1988 organiseert “De Jukebox Fanaat” de beurs “Rock around the Jukebox”. En Zondag 18 mei 2008 doet Rock around the Jukebox Open Air voor de 8st maal oude tijden weer herleven. Op deze beurs zullen ongeveer 250 standhouders uit binnen-en buitenland aanwezig zijn. Op deze beurs zijn altijd rond de 300 jukeboxen te koop. Veel bezoekers van deze beurs komen geheel in stijl met zijn of haar oldtimer. Hierdoor zijn er ook altijd meer dan honderd oldtimers aanwezig! Ook zijn er op de Jukebox Open Air allerlei andere items te vinden zoals singles, flipperkasten, eenarmige bandieten, emaillen reclameborden en nog veel meer.

Centraal op dit evenement staan wederom de muziekmachines van roemruchte merken als AMI, Rock-Ola, Seeburg en Wurlitzer. Naast het kijkplezier ook altijd veel live muziek tijdens dit evenement. Dit evenement dat ook in de eerste helft van oktober plaats vindt wordt steeds weer door duizenden bezoekers uit binnen– en buitenland bezocht. In 2000 werd besloten een tweede beurs erbij te organiseren, maar niet identiek aan de oktoberbeurs: het is een eendaagse beurs op een zondag in de tweede helft van de maand mei geworden. Bovendien vindt deze beurs plaats in de openlucht. Vandaar de naam “Rock around the Jukebox Open Air”. Deze beurs heeft alle ingrediënten van de oktoberbeurs, maar ademt een totaal andere sfeer uit. Ook deze beurs is inmiddels een begrip geworden.

Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Autotron Rosmalen
Entreeprijs: € 12,00 per persoon (kinderen tot 15 jaar gratis)

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *