Wings and Wheels 2008 – Vliegveld Midden Zeeland

wings and wheels vliegtuigMet Pinksteren 2008 is er weer een Wings & Wheels in Arnemuiden op vliegveld Midden Zeeland! Zondag 11 mei zijn op het vliegveld diverse oldtimers te zien, zowel auto’s, brommers, tractoren als ook vliegtuigen. De meeste oldtimers zijn van zeer dichtbij te bewonderen. Daarnaast is de hele dag muziek, rondvluchten, demonstraties en static shows. Het toppunt van deze dag zijn de spectaculaire vliegshows van zowel oude en nieuwe vliegtuigen.

wings and wheels publiekOp zondag 11 mei 2008 worden vanaf 09.00 uur de deelnemers voor de Molentocht 2008 ontvangen. De deelnemers bestaan uit ongeveer 300 oldtimers en klassiekers, 35 brommers van de bromfietsclub BOLUZ en diverse oude tractoren. Ook arriveren ’s morgens de vliegtuigen die meedoen aan de vliegshow.

Om ongeveer 11.30 start de Molentocht en zij rijden door Zuid-Beveland. Dan start ook de show van modelvliegtuigen, de demonstratie van zweefvliegers en Para’s en worden er rondvluchten gehouden.

Om 13.30 start de spectaculaire vliegshow en zal het normale vliegverkeer boven het vliegveld worden stil gelegd. In een unieke samenstelling zullen oude en nieuwe vliegtuigen hun adembenemende kunsten vertonen aan het publiek. Te zien zijn een Mittchel b-25 en een Spitfire MK VI. Verder zijn de volgende kisten te bewonderen: Pitts Special, Tiger Moth, Falco F8, Fokker S11, Yak 52, Gyrocopter, MDM Fox en een F 16 modelvliegtuig. Medewerking aan dit fantastisch kijkspel wordt onder meer verleend door de Koninklijke Luchtmacht met het beroemde Fokker Four demoteam!


wings-wheels-1.jpgEvenement Wings en wheels oldtimer
Airshow Zeeland

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *