Gehandicapten Oldtimer Tour in Etten-Leur

oldtimerDe organisatie van de Gehandicapten Oldtimer Tour heeft inmiddels hopelijk voldoende chauffeurs met een klassieke auto / oldtimer om mee te doen aan de rit tijdens de Leurse Havenfeesten op zaterdag 10 mei 2008 in Etten-Leur.

Cora Meyer zet samen met haar echtgenoot en de stichting Adriaan van Bergen de tour op. Vele gehandicapten kunnen deze dag genieten dankzij dit stel.

Zestig gehandicapten hebben zich al aangemeld voor de jaarlijkse rit. Op 10 mei vertrekt de stoet oldtimers om 12.30 uur bij de feesttent aan de Leurse Haven voor een tocht van een uur in de omgeving van Etten-Leur. Inlichtingen via o6 22240741.

Op zaterdag is van 13.00-17.00 uur een paardenmarkt (gratis entree). Ongeveer honderd paarden en pony’s zijn te koop. Ze zijn echter niet alleen te koop, ze mogen uiteraard ook geaaid worden! Naast de paarden en pony’s zult u op de markt ook een echte palingroker, een klompenmaker en diverse oude ambachten aantreffen. Verschillende shantykoren zullen, al strijdend om de Turfschippertrofee, oude zeemansliederen ten gehore brengen. Leuk om naar te kijken zijn de rondritten met oldtimers, oude tractoren en klassieke bromfietsen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *