Jaarlijks Oldtimerevenement Oosterwolde 2008

Op 10 mei wordt op het evenemententerrein bij Loon- en grondverzetbedrijf G. J. van de Put een groot Oldtimerevenement gehouden. Het Oosterwolder Oldtimer Comite nodigt bezitters van oldtimer tractoren, stationaire motoren, motorfietsen, landbouwwerktuigen, kortom alles wat een krukas heeft, uit voor dit jaarlijks spektakel. (Let wel: opgave mogelijk tot 6 mei.)

Er zijn diverse attracties en behendigheidspelletjes voor jong en oud; er is een onderdelenmarkt; er zijn diverse oude ambachten, het parkeren is gratis. Bewijzering is aanwezig; voor een aandenken en consumptiebonnen wordt gezorgd. Het terrein is voor publiek geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Het evenemententerrein is bij Loon- en grondverzetbedrijf G. J. van de Put aan de Oostendorperstraatweg 64 in Oosterwolde. Informatie en opgave: G. J. van de Put, tel. 0525 – 62 13 02 of 06 – 22 58 22 43

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *