Dreamcar International 24e editie in Mechelen

De Dreamcar International in Mechelen zal plaats vinden op 26 en 27 april 2008. Volgens eigen zeggen is dit de grootste oldtimer beurs van Belgie.

Rolls Royce, Maserari, Porsche: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op deze Dreamcar International. Maar bijvoorbeeld ook de Opel GT, de Mini, de Trabant en andere betaalbare oldtimers.

Afgelopen jaar won de Fiat Club Belgio de Dreamcar Trophy. Dit is een voorbeeld van de heel eigen aantrekkingskracht van de oldtimerbeurs Dreamcar International. Dank zij de inzet van vele oldtimerclubs wordt gezorgd voor een aantrekkelijke show. Zowel kenners als gewone bezoekers komen aldus aan hun trekken.

Daarnaast vindt u er ook alles wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto´s zonder de z.g. automobilia te vergeten. Niet alleen personenwagens komen aan bod, er is ook aandacht aan vrachtwagens, landbouw en militaire voertuigen uit een eeuw autogeschiedenis.

Een aantal thema’s voor deze 24e editie:
Peugeot doet het autosalon van 1975 herleven met alle toen nog verkrijgbare Peugeot modellen, de 104-204-304-404-504 en 604. Miss België komt helemaal speciaal naar de Nekkerhal op zondagmiddag 27 april om de toen nieuwe Peugeot 604 te onthullen.
Daarnaast vieren we 40 jaar Opel GT, 25 jaar Einde Datsun, 40 jaar Volvo 164, 40 jaar Volvo 145, en 35 jaar geleden was het ook het laatste bouwjaar van de Volvo P1800ES.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *