Oldtimers bij doop nieuwe KiKa Tulp in de Keukenhof

Inge de Bruijn in oranje PorcheKiKa en de organisatie van de Tulpenrallye hadden besloten om een samenwerking aan te gaan rondom de introductie van de KiKa Tulp. Diverse activiteiten waren geplanned om de nieuwe KiKa Tulp bekendheid te geven. Daarnaast zal er rondom de Tulpenrallye zelf een aantal fondsenwervende activiteiten worden georganiseerd.

Niemand minder dan Inge de Bruijn hield afgelopen 9 april op de Keukenhof, onder grote belangstelling van de media, de eerste KiKa tulp ten doop. Na afloop van de doop gingen genodigden en pers via de Walk of Fame naar het terrein waar diverse prachtige Oldtimers van de Tulpenrally stonden opgesteld.

Kika Tulp Porche Bentley MercedesNaast de Bentley uit 1937 en een Mercedes Benz stond een schitterende, oranje Porsche 911, compleet met het logo van de KiKa Tulp. Ook deze auto gaat mee met de historische Tulpenrally, die verreden wordt van 4 tot en met 10 mei 2008. De berijders van deze oldtimer zijn misdaadjournalist John van de Heuvel en RTL nieuwslezer Rick Nieman. Zij zullen proberen speciaal voor KiKa de rit tot een goed einde brengen. Ter afsluiting van de 55e Tulpenrallye zal ook het feest in het teken van KiKa staan en zal de opbrengst van de loterij op die avond ten goed komen aan KiKa.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *