Lagonda 2, 3 & 3 1/2 Litre in Detail

Lagonda 2 3 3.5 Litre in DetailArnold Davey, een Lagonda-kenner, heeft een boek gemaakt over Lagonda’s uit de periode 1925 to 1935. Het boek bevat 140 authentieke zwart wit foto’s en 100 kleurenfoto’s van nog bestaande Lagonda’s. De veelal zeer gedetaileerde foto’s zijn gemaakt door Simon Clay.

De Lagonda fabriek was in 1899 opgericht door de Amerikaan Wilbur Green. Dankzij hun mooie uiterlijk en zeer sportieve karakter werden de Lagonda modellen zeer beroemd.

Het boek beschrijft deze klassieke auto modellen in detail met veel technische beschrijvingen, historisch overzicht van competities en bevat vele foto’s waaronder vele zeer uniek. Het boek bevat 192 pagina’s, heeft een harde kaft en is geschreven in het engels. (richtprijs 55,- euro)

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *