Jerry Seinfeld ontsnapt aan crash in Oldtimer Fiat

seinfeld aan het stuur maar niet van een Fiat BTM 67De Amerikaanse komiek Jerry Seinfeld is zaterdag ontsnapt aan een enorme crash. Seinfeld sloeg in New York met één van zijn geliefde oldtimers over de kop nadat de remmen het hadden begeven. De grappige Jerry kon hier natuurlijk de humor niet van inzien.
 
De bekende komiek van de gelijknamige show “Seinfeld”, besloot in een oogwenk het stuur van zijn Fiat BTM uit 1967 om te gooien in een poging het kruispunt waar hij op af reed te mijden. Dit meldt de showbizzsite People op donderdag. 

Zijn wagen kwam slechts enkele meters van de snelweg ondersteboven tot stilstand. “Die manoeuvre heeft waarschijnlijk een zeer ernstig ongeval voorkomen”, aldus de politieman. Seinfeld, die niet onder invloed verkeerde, kwam ongeschonden uit zijn voertuig.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *