Klassiekerweekend Ameland 2008

Ameland oldtimer weekendVan 11 tot 13 april 2008 wordt in samenwerking met Klassieker Club Ameland het 11e Klassiekerweekend Ameland georganiseerd.

Op Vrijdag 11 april is de ontvangst en inschrijving in restaurant Paal 13 (Ameland State) te Nes. Op zaterdag 12 april hebben we een puzzelrit over het eiland. De puzzelrit vindt plaats met ameland klassieke autodiverse prachtige klassieke auto’s (oldtimers) gebouwd tussen 1948 en 1977 en deze rijden over het gehele eiland. De tocht eindigt om ± 15.00 uur in het centrum van Nes, waar de deelnemers met muziek worden onthaald.

Voor de liefhebbers is er zaterdagavond een buffet in het parkrestaurant “Paal 13”. Tijdens dit buffet worden ook de winnaars bekendgemaakt van de prijsvraag. Na het buffet is er een optreden van de super band ‘Gang is alles’!

Plaats: Nes, Ameland

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *