Saturday Night Cruise in Den Haag

Cruise Brothers Saterday Night CruiseOp zaterdag 5 april 2008, de Saturday Night Cruise op de Werf, Zichtenburg in Den Haag. De “Saturday Night Cruise” ( SNC ) is een Amerikaanse auto meeting georganiseerd door The Cruise Brothers. Tijdens de zomermaanden op elke eerste zaterdag van de maand.

American Classic CarThe Saturday Night Cruise (ook wel de SNC ) is er voor en door Amerikaanse auto liefhebbers. Hier kun je de Amerikaanse auto bewonderen en contact zoeken met andere liefhebbers. Onder het genot van de muziekklanken van een band en interessante koopwaar van enkele stands is het een gezellige avond.

Op “de Werf” (industrieterrein Zichtenburg) Den Haag – Zuid. Aanvang is vanaf 19:00 uur

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *