Deurnese Oldtimerclub uitgestelde Paasrit

Deurnese oldtimerclub (DOC)Op zondag 6 april organiseert de Deurnese oldtimerclub (DOC) de eerste oldtimerrit van 2008 onder de naam “uitgestelde Paasrit 2008”.

De rit voert langs heide en velden omdat men daar meestal geen drempels tegenkomt. De rit van ongeveer 90 km is dan ook drempelarm. Parkeren zal op deze zondag als vanouds op de Markt in Deurne kunnen plaatsvinden, zodat je je vervolgens kunt laten inschrijven in Plein 5. Dit kan vanaf 10.30 uur. De start zal plaatsvinden vanaf ongeveer 12.00 uur.

Ook is er een prijsuitreiking en die vindt plaats tussen 16.30 en 17.00 uur op Plein 5. Oldtimers op minimaal 3 wielen en minimaal 25 jaar oud mogen aan de rit meedoen. De organisatie zal er alles aan doen om 6 april een mooie oldtimerdag te laten zijn, maar dat kan niet zonder de auto’s, rijders, bijrijders en aanhang. Dus komt allen op zondag 6 april.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *