Wheels on Tour classic 2008

Vanuit de Grote Markt van Sint-Niklaas vertrekt zondag 4 mei “Wheels on Tour classic”. Een autotoertocht van 5.000 km door Europa. Wheels On Tour koppelt dit evenement aan het goede doel, Kom Op Tegen Kanker. Voordat zij aan hun tocht door Europa beginnen, nemen ze de zieke kinderen van de foundation mee voor een rondrit door de stad.

De deelnemers rijden van het Belgische Sint-Niklaas naar San Remo in Italië, vervolgens via Saint-Tropez in Frankrijk naar Barcelona, Ibiza en Denia. Vervolgens rijden ze via Biarritz en Parijs naar de parking van Carré in Willebroek (België). Daar is de aankomst geplanned op zondag 11 mei.

De opzet is om 200.000 euro aan kilometersponsoring binnen te halen voor de stichting Kom Op Tegen Kanker. Deelnemen aan de Wheels On Tour Classic 2008 kost bijvoorbeeld 5.000 euro (auto + piloot) en 4.500 euro (co-piloot/mede-inzittende). Daarnaast zijn er nog inkomsten via sponsering.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *