Voorjaarsrit Engelse Ford Club Nederland 2008

Voorjaarsrit Engelse Ford Club NederlandOp zondag 30 maart 2008 wordt de voorjaarsrit gereden. De rit wordt dit jaar georganiseerd door Leo Nootenboom. De rit zal gereden worden in de omgeving van Nootdorp. De leden van EFCN, allen in bezit van klassieke wagens van het merk Ford, zullen een leuke route afleggen.

Wanneer u dit leest en u denkt; “Dat wil ik zien!”, dan heb ik slecht nieuws. Ik heb geen idee waar deze rit start of waar hij stopt. Op het moment van dit schrijven staat er in de agenda nog steeds “meer informatie volgt”. Misschien dat ze voor de volgende rit meneer Leo Nootenboom een PR-cursus moeten geven. U kunt op Zondag natuurlijk wel op goed geluk door Nootdorp rijden.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *