Zelf met een Classic Car racen?

racer screen print alfaDat kan en nog gratis ook! Alleen het gaat hier wel om een gratis race simulatie game, namelijk “Racer”. Racer is een gratis auto simulatie project dat met echte auto gedragsformules een realistisch effect wil bereiken. Het spel probeert om alles zo realistisch mogelijk te houden zodat het gedrag van de auto’s overeenkomen met het echte werk.

Een nieuwe versie is vandaag uitgebracht, namelijk Racer v0.5.5. Deze versie is nog stabieler dankzij diverse bug fixes.

Screenprint racer 2 Jaguar e typeRacer stelt je in staat om met zeer diverse auto’s te racen op diverse banen. Er zijn via het internet ook diverse bijzondere klassieke racers te downloaden voor dit spel. Denk bijvoorbeeld aan een Alfa Romeo TZ2, een Ferrari 250 GT SWB, de Ferrari 288 GTO, een Ford GT40 mark1, een Jaguar type E (zie afbeelding links), de Lancia Stratos Alitalia en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk jouw eigen favoriete model om te zetten naar een digitale versie voor deze game.

Waar is al dit moois te vinden en gratis te downloaden? Ga naar http://www.racer.nl/ en zie hier de screenshots, de downloads (zowel voor Windows computers als ook Linux en Mac OS X) en de downloadbare banen en auto’s. Goedkoper kan ik een rij ervaring met een classic car niet bieden 🙂

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *