Oldtimer Festival te Hoornsterzwaag

Oldtimer Festival te HoornsterzwaagHet op één na grootste openluchtevenement van Noord Nederland is Het Oldtimer Festival te Hoornsterzwaag.

Een gigantisch spektakel dat zijn weerga niet kent. Meer dan 80.000 mensen zijn reeds te gast geweest op dit evenement dat dit jaar alweer voor de twaalfde keer wordt gehouden. En weer is het groter en spectaculairder dan alle andere jaren ervoor !

Bent U nog niet eerder in Hoornsterzwaag geweest? Kom dan eens kijken en val van de ene verbazing in de andere.

Wat staat er op Hemelvaartdag 1 mei 2008 allemaal te gebeuren? Natuurlijk een keur van auto’s, trekkers, motoren, vliegtuigen, bromfietsen, landbouwwerktuigen, stationaire motoren, etc. Maar daarnaast ook een grote onderdelenmarkt, springkussens en minikermis voor de kids, Nederlandstalige artiesten, De Gekke Race, Grasbaanraces, Veiling, Rondvluchten, Paramoteurs, trialdemonstraties, caravanslopen, teveel om op te noemen. U bent de hele dag onder de pannen met het hele gezin.

Het festival word gehouden op het terrein van “de Haan Motoren” te Hoornsterzwaag (gemeente Heerenveen).

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *