De Motormarkt Hardenberg 2008

Oude motor BMW 1959De Motormarkt Hardenberg is er weer op 29 maart en wordt 2 maal per jaar gehouden. De Motormarkt Hardenberg is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van antieke en klassieke motoren houdt. Van de sleutelaar in spijkerbroek tot de gewone liefhebber.

Op de Motormarkt vindt u onder andere machtige motoren uit de jaren vijftig en zestig met riemaandrijving en carbidlampen.

En in de grote manege een tent vol met onderdelen, een unieke attractie. Uit heel Europa komt het gigantische aanbod. Op de eindeloze rij kramen en stands ligt, staat of hangt bij elkaar zo’n honderd ton aan onderdelen. Bouten, moeren, sturen, helmen, kuipen, uitlaten, krukassen, carburateurs en koppakkingen; het is er allemaal te koop of te ruilen tegen die lang gezochte dynamo. 

De markt is voor publiek geopend vanaf 8.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De toegangskosten zijn 4 euro per persoon.

Locatie:
Sportpark De Boshoek Hessenweg 74 7771 RG Hardenberg
Sportpark De Boshoek ligt aan de rijksweg N 34 (Zwolle – Emmen). Vanaf de A 28 is dit afrit 21. Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig indien men de aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plekke opvolgt.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *