Cat Out of The Bag! The Competition Department 1961-1966

Jaguar Cat Out of The BagEen bijzonder boek met de titel: Cat Out of The Bag! The Competition Department 1961-1966. Er zijn zeer veel boeken te vinden over de Jaguar in de boekenkasten van de boekhandel. Maar dit boek is anders.

Tussen September 1961 en Maart 1966 was Peter Wilson lid van de zogenaamde “Department 21 at Browns Lane”, een Jaguar competitie afdeling, tijdens het ‘lichtgewicht’ E-type tijdperk. Dit boek beschrijft in detail wat er op deze afdeling allemaal plaats vond. Het boek bevat zelfs een beschrijving van wat een Jaguar Formule 1 auto had kunnen worden. Elke Jaguar gek en liefhebber van klassieke races zal plezier beleven aan dit boek dat inzicht geeft in een bijzonder tijdperk. Helaas is dit boek zeer slecht verkrijgbaar. Er zijn er slechts 500 uitgebracht en in Nederland is het boek daarom haast niet verkrijgbaar.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *