Franse klassiekers vind je in Vught

Golden YearsIn het Brabantse Vught, net onder Den Bosch, keren de gouden jaren terug bij Golden Years, opgericht door de twee broers Ton & Rob Kaanders. Golden-Years is wat je noemt een uit de hand gelopen hobby. Beide broers hebben een passie voor oldtimers van Franse origine. Ton en Rob willen met hun bedrijfje goede klassieke automobielen en oldtimers kopen, rijden en verkopen. Daarbij staan het leveren van een kwalitatief goed product met dito service voorop.

Omdat beiden naast Golden Years nog andere werkzaamheden hebben is Golden Years nog een deeltijd bedrijf, elke woensdagavond zijn de broers aanwezig om aan de oldtimers te sleutelen. Op zaterdag is Golden Years ‘echt’ geopend, dan kunnen liefhebbers kijken of de broers inderdaad de oldtimer of klassieker van hun dromen hebben staan..

Het oldtimer aanbod van Golden Years bestaat uiteraard vooral uit auto’s van Franse makelij. Dus als je op zoek bent naar een mooie oude klassieke Peugeot, Citroën, Simca of Renault moet je zeker eens in de loods in Vught gaan kijken. Hier vind je ze nog, zo’n oude Peugeot 204 met stuurversnelling en die ruitjes-skai bekleding die vroeger zo lekker in je blote benen afdrukte, of zo’n oude Citroën GS met de snelheidsmeter achter zo’n lensje. En wat dacht je van die meedraaiende koplampen van de Citroën DS?

Bij Golden Years kun je behalve voor oude Franse klassieke auto’s ook terecht voor oude autoradio’s. Vanaf 15 augustus zijn de broers terug van vakantie en ben je van harte welkom om even naar die heerlijke Peugeots, Citroëns, Simca’s en Renaults te kijken. Ondertussen kun je alvast de Franse sfeer proeven op hun website.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *