Oude tractoren naar Oldtimer Treffen in Dongen

Zo’n 350 oude tractoren uit onder meer Nederland, België en Duitsland vonden hun weg naar Dongen, waar dit weekend voor de negende maal het Oldtimer Treffen werd gehouden. Speciale aandacht is er dit keer voor Hanomag, een voormalige en beroemde fabrikant van tractoren, vrachtauto’s en bestelauto’s uit Hannover in Duitsland.
Volgens de organisator, de Historische Motoren en Tractoren Vereniging, was dat een gedurfde keuze omdat er in de buurt van het Oldtimer Treffen maar zo’n 25 Hanomag tractoren te vinden zijn. Het Oldtimer Treffen kan zich gelukkig verheugen in een groeiende belangstelling. Waren er 9 jaar geleden zo’n 80 deelnemers, dit weekend waren er maar liefst 260 deelnemers, waaronder ongeveer 200 tractoren.

Zaterdag was er ook een ruilbeurs van onderdelen en materialen. Vandaag waren er zo’n 350 oude antieke tractoren en werktuigen te bewonderen.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *